Újra vár a Természet Operaháza

2018-07-09 14:57:46

operajóga

 

Tisza-tó - komolyzene - tánc - operajóga - kerékpározás - minikoncertek - futás - csónaktúra - családi piknikezés - Experidence: Nostradamus Világok Vándora gálakoncert. Csak néhány hívószó a július 26-29. között zajló Természet Operaháza - Tisza-tavi Fesztivál programhoz kapcsolódóan. Számos ismert és kevésbé ismert, ám fantasztikusan tehetséges, elhivatott amatőr és profi előadó érkezik újra a Tisza-tóhoz július utolsó hétvégéjén, hogy elvarázsolja Önöket a zene és a tánc világába. Az idén már négy naposra bővült rendezvény olyan gazdag programkínálattal bír, hogy felsorolni is nehéz.
A fesztivál első napja, július 26-a a Családi TO'PIKNIK elnevezést kapta. Ezen a napon számos családi program várja a családdal, barátokkal érkezőket. Lesz főzőverseny, koncertek, mauri masszázs, festőprogram, dalszövegíró workshop, légvár, állatsimogató.

Miklósa Erika 2017-ben is a gálakoncert fellépője volt 


A második nap a TO'OPERA, amelyen egy elképesztő gálakoncert várja Tiszafüreden, a Morotva Kerékpáros Pihenőben a vendégeket az Experidence, Miklósa Erika és Molnár Levente opereaénekesek közreműködésével. Nostradamus - Világok Vándora az előadás címe. 
A harmadik nap, a TOUR D'OPERA a bringázásé, ahol a tókerülő tekerést minikoncertek dobják fel. 10 helyszín Palya Beától Pitti Katalinig, a Magyar Állami Operaház művészein át vegyes lesz a zenei élmény. 
A negyedik nap a BOAT D'OPERA. Ekkor csónakokba száll a közönség és a Tisza-tó varázslatos szigetein, öblítő csatornáin hallgathatnak meg mini koncerteket St.MArtintól Horgas Eszter és Falusi Mariann produkciójáig. 

Fantasztikus élmény várja mindazokat, akik eljönnek! További infó és jegyvásárlás: www.operaofthenature.com és www.tiszatavifesztival.hu 

A fesztivál himnuszának zenei aláfestésével készült beharangozó videót megtekinthetik itt: https://www.youtube.com/watch?v=LrVoVBjCA8c