Kerékpáros Centrum a Tisza-tónál

2016-07-14 10:26:26

Kép forrás: tiszato.com 

 

2016. július 8-tól a Tisza-tavi Turizmus Fejlesztő Egyesület üzemeltetésében működik a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Tiszafüreden. A létesítmény szolgáltatásai folyamatosan kelnek életre, az első hetekben kerékpárbérlésre, öltözők és zuhanyzók használatára van lehetőség, valamint várja a vendégeket a büfé és a büféterasz is - tájékoztatott bennünket Szabó Lajos, az egyesület képviseletében. Július második felében válnak elérhetővé a GPS készülékek, sisakkamerák. A létesítmény ősszel már szinte az összes, azaz több mint 20 féle szolgáltatással várja majd a kerékpárosokat, kerékpározni vágyókat. A szolgáltatások között lesznek olyan országosan egyedülállók is, mint pl. a quados mobil szerviz.


A Centrum és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások működésének alapelve a Biztonság a Garancia és a Kényelem. Biztonság a kerékpározás közben, Garancia az élményre és Kényelem az egész kikapcsolódás során. Ennek szellemében a Kerékpáros Centrumban a kerékpárbérlés nem csak a kerékpárt foglalja magában, hanem a láthatósági mellényt és fejvédőt a biztonság jegyében, cserekerékpár ill. szervízszolgáltatást a garantált élmény érdekében, valamint a zuhanyzók, öltözők használatát a kényelmes kikapcsolódásért.

A ráadás pedig egy csésze finom kávé, mert az a cél, hogy aki egyszer már járt a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban, az lehetőleg később se menjen el úgy mellette, hogy nem tér be legalább egy kávéra, szörpre, miközben feltérképezheti a legújabb szolgáltatásokat.
Az Egyesület ezt a szezont próbaüzemnek tekinti, ezért nagyon fontos, hogy mindenki őszintén megossza a tapasztalatait, feltegye kérdéseit, elmondja kritikáit, s ezek figyelembevételével 2017-ben már nem csak Magyarország legnagyobb, hanem a vendégek igényeit legjobban szem előtt tartó, legjobban működő kerékpáros centruma szolgálja a biztonságos és garantált élményt nyújtó Tisza-tavi kerékpározást.