SzolnokApp új mobil applikáció

2017-03-10 13:34:30

SzolnokApp néven új mobilapplikációt fejlesztett ki Szolnok önkormányzata. Az androidos és IOS-es platformokra egyaránt ingyenesen letölthető alkalmazás a tájékozódáson, programok, hírek elolvasásán túl hibabejelentésre, városüzemeltetési problémák jelzésére is alkalmas.

Az új alkalmazás mind a turisták, mind a szolnoki lakosok szempontjából hasznos eszköz. A felhasználók mobiltelefonjuk segítségével, több platformon (iOS, Android), mobilapplikáción keresztül, amely internethasználatot igényel, kaphatnak tájékoztatást a városi hírekről, közösségi programokról, turisztikai látnivalókról.

Decemberben a város öt közösségi terén, a Kossuth téren, a Rózsakertben, a Hild téren, a Tiszai hajósok terén, valamint a vasútállomás környékén ingyenes wifi szolgáltatás indul, ami segítheti a SzolnokApp használatát is.

A program kiváló lehetőséget biztosít a városba érkezőnek arra, hogy csupán a telefonját kezében tartva elérhesse kívánt úti célját. Legyen az a város egy nevezetessége, egy szolnoki kulturális-, vagy sportprogram, egy jó hely, ahol egy finom ebédet, netán egy ízletes kávét fogyasztana, vagy egy kényelmes szállás, ahol nemcsak egy éjszakára, de több napra is megpihenhet.

Az alkalmazás letöltése és használata a felhasználó számára díjmentes, a teljes feltöltött tartalom szabadon máe el is érhető. A letöltésre az AppSore-ból és az Android Market-ről van lehetőség. A program letöltése és használata során generálódó adatforgalom a felhasználó saját mobil díjcsomagjában meghatározott módon kerül kiszámlázásra a saját mobilszolgáltatójától.