Jubileumot ünnepel a Tisza-tavi Fesztivál!

2023-07-07 13:46:04

 

Fedezd fel a Magyar Tavak Fesztiváljának varázslatos világát, ahol július utolsó hétvégéjén, idén is két napra átléphetsz egy olyan helyre, ahol a zene, a gasztronómia és a kalandok egyszerre ölelik át a lélek és az érzékek világát. A Tisza-tó csodálatos partján, egy távoli paradicsomban vár rád ez a csalogató turisztikai esemény. Ezúttal azonban Tiszafüred lesz a két napos program bázisa, a rendezvények erre a helyszínre fókuszálnak. 

Július 28-án, pénteken a tiszafüredi Városháza előtt megnyílik a fesztivál kapuja, és elvarázsol a körülötted lévő környezet. Ezen a napon este gálakoncert vár Miklósa Erikával, a Tisza-tó és a Tisza-tavi Fesztivál Nagykövetével a főszerepben a tiszafüredi Morotva Kerékpáros Pihenőparkban.További fellépők Rab Gyula, valamint a Budapest Jazz Orchestra. Idén a tíz éves jubileumát ünneplő fesztivál gálakoncertjére mindössze 2.500 Ft-ért tudsz jegyet vásárolni a https://tiszatavifesztival.jegy.hu/ linken. 

Másnap, július 29-én, szombaton kóstolj bele a gasztronómiai élményekbe, amikor a finom aromák szállnak feléd a főzőversenyen és a családi pikniken. Ha kalandra vágysz, akkor a Tour D'Opera kerékpártúra vagy a Boat D'Opera hajókázás elrepít Tiszafüred lenyűgöző látnivalóin és a Tisza-tó mesés labirintusain keresztül.


A záró koncert is nagyban hozzájárulhat majd ahhoz, hogy emlékezetes maradjon számodra ez a két nap. A nap folyamán fellép: Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar, Vadkerti Imre, Dóka Attila, Varga Katica, Tiszafüredi Ifjúsági Néptánccsoport, Tóth Péter Lóránd versvándor, ABBA Show, Gregor Bernadett majd a Csík Zenekar varázslatos dallamaival kísérve fejezi be a napot.  A főzőversenyre nevezett ételeket a Mautner Zsófi, Miklósa Erika, Pálszabó Mihály, Kövér Sándor és Csomor Gábor nevével fémjelzett zsűri bírálja el.

Ne hagyd ki a Magyar Tavak Fesztiválját! Lépj be ebbe az élményekkel teli varázslatos világba, és hagyd, hogy elragadjon a Tisza-tó káprázatos szépsége, a zenei élet pezsgése és az ízek táncolása. Várunk szeretettel és azzal a jó hírrel, hogy a szombati nap teljesen ingyenesen látogatható. 

 

A To'Pera Gálakoncertre már megválthatod belépődet itt: https://tiszatavifesztival.jegy.hu/

Részletes program: www.magyartavakfesztivalja.hu