Épül a Baby World

2018-04-17 09:23:12

A téli fürdő helyén új fürdőkomplexum és szálloda épül Cserkeszőlőn. A kiemelt látogatottsági adatokkal és kedvező idegenforgalmi adatokkal büszkélkedő Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen hazánk egyik kedvelt gyógy- és strandfürdője található.  Most újabb nagyszabású beruházás veszi kezdetét a tiszazugi községben, melynek végén a gyerekeknek szánt élményfürdő és az új szálláshely épül a tervek szerint jövő év végére. ( A termálfürdő többi része a munkálatok ideje alatt zavartalanul üzemel.)
Mintegy 1,4 milliárd forintból épül meg a Baby World nevű, család-és gyermekbarát fürdőkomplexum szállodával Cserkeszőlőn. Az 50 új munkahelyet teremtő beruházás a tervek szerint 2019 végére készül el - közölte Szokolai Lajos, a település polgármestere az MTI-vel.  Az előzetes számítások szerint, 50 százalékos kihasználtság mellett a várható éves árbevétel áfa nélkül csaknem 790 millió forint lesz - tette hozzá.

A projekt célja, hogy a gyermekes családoknak az egészséges életmódhoz köthető pihenési, sportolási, szórakozási lehetőséget kínáljanak, bővítve ezzel a látogatóknak kínálható szolgáltatások körét, növelve a látogatottságot. Kiemelte: kínai- és gyermekgyógyászati szolgáltatás is elérhető lesz.

A mintegy 5 ezer négyzetméteres komplexum a napokban lebontott téli fürdő helyén, a jelenlegi mellett épül meg. A termálfürdő többi része a munkálatok idején zavartalanul üzemel!! A beruházás során csaknem ezer négyzetméter új vízfelülettel és mintegy 80 szobával bővül a kínálat.