Ember a Turizmusban

2025-10-10 09:15:16

Az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal elsőként 2023-ban hívta életre azt az ünnepi programot, amelynek fő célja, hogy megköszönje és elismerje azt a munkát, amelyet Jász-Nagykun-Szolnok vármegye és a Tisza-tó turizmusáért végeznek közösségek, szolgáltatók és magánszemélyek.

Az idei, harmadik alkalomra az esemény megújul! Az elegáns turisztikai gálát 2025-ben felváltja egy más típusú ünnepi program. Az idei eseményünk egyrészt nem este, hanem napközben zajlik, másrészt olyan előadókkal érkezünk, akik mindamellett, hogy zseniális emberek, olyan szakmai és emberi inspirációkat is nyújtanak, amelyet jó lesz hazavinni, hogy hasznosítani lehessen nemcsak a munkában, hanem a mindennapi életben is. Az eseményre az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal tagjai mellett várjuk a Jászkunság és a Tisza-tó turisztikai szektorában dolgozó érdeklődőket és mindazokat, akik elismerik és megbecsülik az ágazatban dolgozók erőfesztítéseit.
A rendezvény fővédnöke: Dr. Fazekas Gábor Gyula, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke, a Tisza-tó Fejlesztési Tanács társelnöke
Előadóink:
- Értjük egymást?! - generációk párbeszéde: Horváth Zsuzsanna, generáció-szakértő, SteiGen Consultancy Kft.
- Minden vendég VIP: Kollár Ágnes stílustréner, coach
- Merre tovább, alföldi gasztronómia?: Mautner Zsófia gasztronómiai szakíró, az Alföld Szíve gasztro nagykövete
- Az élmények gyógyítanak?: Nagy-Bana Zsanett mentálhigiénés prevenció specalista
- A vidéki közösségek ereje: Petrik Ida, Modern & Stílusos Vidék Üzleti Közösség, alapító
- A rendezvény háziasszonya: Galó Anita, az "Alföld Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal elnöke
A rendezvény keretében adjuk át a Jász-Nagykun-Szolnok Turizmusáért, a Tisza-tó Turizmusáért és a Pro Tisza-tó díjakat.

Az idei évben, az adventi hangolódást a „Jászkunság és a Tisza-tó Esszenciája” helyi termelői vásár adja, amely 2025. november 28-án 10:00 és 15:00 óra között bárki számára látogatható lesz a helyszínen.20-25 termelő, kézműves alkotó várja majd a vendégeket. 

Az eseményen a gasztronómiai élményekről a Szolnoki Szakképzési Centrum cukrász és szakács tanulói gondoskodnak.

Az esemény együttműködő partnerei: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat, Szolnoki Szakképzési Centrum, Cserkeszőlő Községi Önkormányzat
A rendezvényre maximum 120 fő jelentkezését tudjuk fogadni a beérkezés sorrendjében!!
A részvételi jelentkezéseket kizárólag a honlapunkon az Ember a turizmusban 2025 menüre vagy közvetlenül a https://turisztkonf.marketingjam.eu oldalra kattintva és így beküldött regisztrációval tudjuk fogadni. A részletes program készül, hamarosan elérhető lesz a rendezvény oldalán.  

 

Érdemes minél hamarabb bebiztosítani a helyet, mert gyorsan fogynak!